"Tiden läker alla sår"..

"Tiden läker alla sår", det är väl ett citat som nästan alla har hört vid det här laget? Tiden läker inte alla sår.. Iallafall inte för mig. Det kanske gör det för dig, men inte för mig. Och ibland vet man inte vad såren är. Visst, jag har massor utav sår, som jag vet var dom kommer ifrån, men tiden läker inte ens dom. Men jag har även sår, som jag inte vet vart dom kommer ifrån. Jag kan inte hitta orsaken till hur dom såren har hamnat där. Tiden läker inte alla sår, iallafall inte för mig.


Alla sånger har sitt slut.

Är jag ensam om att ibland känna att: "Kan det inte hända något, så att t.o.m jag blir skadad? Kanske så skulle någon se mig, och tycka synd om mig?"

Jag tror nästan att jag är det. Det måste vara väldigt själviskt att tänka så, men jag kan verkligen inte hjälpa det.
Visst, folk kan säga: "Sök hjälp förfan", men det går inte.. Inte nu iallafall. Vill inte gå till någon psykolog. Får vänta tills skolan börjar om. Längtar inte till skolan, egentligen.. Alla vänner finns där. Men borde man kalla dom vänner? Vem kan man egentligen lita på? Det känns inte som att jag kan lita på någon längre. Det enda jag längtar till, är att få gå till kuratorn. Jag måste dock försöka satsa på skolan, om jag ska kunna göra det jag vill då jag blir vuxen. Som sagt så vill jag jobba som advokat, polis eller inom vården. Jag vill även ha mitt företag, som har med musik att göra. Sen vill jag framför allt RESA!! Så vem vet.. Kanske ni ser mig på resande fot någon gång, utan att ni vet om det?

Men om man ska inte halka in på det för mycket. Någon gång ska någon bry sig, men när? Jag vill att något ska hända! Jag vill att någon ska se mig, bry sig, istället för att blunda och inte titta. Men bara för att jag vill att något ska hända, så gör det inte det. Det känns som att det bara händer dom som har ett kärt liv, och är omtyckt av alla. Det behöver inte vara så. Det är bara som det känns för mig. Så ta inte åt er. Jag bryr mig om er, även om det är helt vrickat. Jag vill alla väl. Även om jag blir sårad av en del människor, så vill jag er väl, kom ihåg det.

Ha en fortsatt trevlig kväll, 
jag kanske lägger ut lite musik på bloggen, så ni lär känna min musik smak lite bättre!

//     M.I.G
            - From now 'til forever


Alla har vi drömmar..

Jag har insett att jag har väldigt många drömmar jag vill uppfylla. Fast jag har några som är viktigare än andra. Har du någon dröm som du verkligen vill uppfylla? De mesta handlar säkert om självförtroende, att kämpa och att inge ge upp så lätt. Inte så lätt då alla tre inte är funkar så bra för mig.

Jag vill ha ett liv som jag kan vara lycklig i då jag lever, jag vill resa, jag vill jobba som sjuksköterska, polis eller varför inte ambulanssjukvårdare eller advokat? Jag vill ha ett eget företag, som har med musik att göra. 
Allt detta kan säkert vara möjligt att uppfylla. Även några saker, lite svårare. Men jag har chans, redan nu, att påverka hur det blir. Det är nu jag bygger upp min framtid. 
Ljus finns överallt, det är bara vi som inte alltid ser det.


   
               "Om du kämpar riktigt hårt, kan det du strävar efter
                vara riktigt nära tillslut.
"

Iallafall en början..

För att ingen jag inte vill ska veta vem jag är, så är jag anonym.
Jag kommer att blogga för att jag själv vill, och inte leva efter andras förväntningar om vad jag ska blogga om, och hur ofta jag ska blogga.

Denna blogg kommer jag skriva utifrån mitt liv. (Oj, vad konstigt..)
Nej, kanske inte. Men jag kommer skriva ut mina känslor, det jag är med om, mina drömmar, och det jag varit med om. Som sagt bara för min egen skull, så jag ska kunna skriva av mig dom gånger jag drunknar av tankar och oro o.s.v, men självklart vill jag att folk ska läsa bloggen, som har det ungefär som mig, så att dom inte tror att dom är ensam. En del säger att mina problem är små, en del säger att dom är stora. Jag bryr mig inte om dessa åsikter, så länge dom är jobbiga för mig är dom iallafall viktiga.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0